Badhuis papegaai

Een badhuis voor je papegaai lijkt misschien een overbodige luxe, maar dit is het totaal niet. Een papegaai kan veel baadt hebben bij een badhuis. Een dagelijks bad kan goed zijn voor de veren van de papegaai. Op Bol.com zijn veel verschillende badhuizen voor papegaaien te vinden. Klik hier voor de pagina van Bol.com met verschillende badhuizen voor je papegaai. Zo is er voor elke soort papegaai wat te vinden. Belangrijk bij een badhuis voor je papegaai is de grootte. Je wilt geen badhuis die zo klein is dat jouw papegaai er niet in past, maar een te grote is ook weer niet goed. In een te groot badhuis moet te veel water en je papegaai heeft in een groot badhuis te veel de kans om te gaan spetteren.

Badhuis papegaai in kooi

Een badhuis is meestal zo gemaakt dat die of in een kooi van je papegaai geplaatst kan worden, of dat het badhuis erbuiten hangt. Zo is de papegaai altijd in de gelegenheid om in het badhuis te gaan. Met een dagelijks bezoekje aan het badhuis zijn de gezondheidsvoordelen voor jouw papegaai het beste. Naast dat het gezond is voor je papegaai zal je papegaai na wat wennen het badhuis ook kunnen gebruiken als ontspanning of wanneer ze willen spelen. Hierdoor is een badhuis ideaal voor jouw papegaai.

badhuis papegaai

Welk badhuis voor mijn papegaai?

Welk badhuis je voor jouw papegaai zou moeten kopen hangt sterk af van de soort papegaai die je hebt. En dan gaat het voornamelijk om de grootte van je papegaai. Op Bol.com zijn veel verschillende groottes badhuizen te vinden en daar kan je ook goed zien welke grootte badhuis perfect bij jouw papegaai past.