Review Birdbox – Online papegaaienschool

In dit blog een uitgebreid review van de populaire Birdbox Papegaaienschool. Zo kom jij erachter wat je allemaal leert in de cursus, wat de ervaringen van anderen zijn en nog meer handige informatie. 

Voor wie is deze training bedoeld? 

Deze training is speciaal ontwikkeld voor mensen die een parkiet of papegaai in huis hebben. Een papegaai kan wel 60 jaar oud worden. Belangrijk om deze goed te trainen en tam te maken. Dan heb je hier jarenlang veel plezier van. 

Wat is Birdbox Papegaaienschool? 

Birdbox is een complete video cursus waarin jij alle basisvaardigheden aanleert aan jouw papegaai of parkiet. Dit zijn noodzakelijke basisvaardigheden voor elke vogel die als huisdier gehouden wordt. Denk hierbij aan:

Review – Niveau van de video’s

De video’s zijn niet moeilijk om te volgen. Deze zijn eenvoudig te volgen, begrijpelijk en toepasbaar voor iedereen. Aan de hand van een stappenplan krijg je uitleg over alle belangrijke facetten. Daarnaast krijg je diverse voorbeelden te zien voor verschillende soorten vogels. Kortom, in Birdbox leer jij alles over het:

  • Trainen
  • Houden 
  • Africhten

Van jouw papegaai of parkiet. 

review papegaaienschool online

Updates Birdbox

Birdbox papegaaienschool wordt continu geupdate. Dit is niet een verouderde, statische cursus. Telkens wordt de content weer verbeterd en vervangen. Na inschrijving krijg je levenslang toegang tot de video’s, het VIP forum en alle kennis rondom het houden van papegaaien. 

Review Pakketten

Er zijn 3 verschillende pakketten die je kunt aanschaffen 

  • Birdbox Brons
  • Birdbox Zilver
  • Birdbox Goud 

Elk pakket heeft dezelfde basisvideo’s maar Zilver en Goud hebben unieke extra’s. Zo krijg je bij Birdbox Goud bijvoorbeeld een Skype coaching call van 50 minuten, waar jouw vogels bij zijn. Hier vind je meer informatie over de verschillende pakketten.

Wie is de oprichter van de videotrainingen?

De oprichters van Birdbox Papegaaienschool zijn Hans en Grace meyer. Liefhebbers van papegaaien met jarenlange ervaring. Ze werken al meer dan 20 jaar in het trainen van diverse kromsnavelsoorten. 

Wat maakt de cursus uniek?

Unieke aan deze training is dat alles via videolessen toegankelijk is gemaakt. Jij hoeft niet kennis uit een boek te halen of van een internet website. Je ziet hoe de methodes worden gebruikt op echte Papegaaien en hoe ze hierop reageren, wat de kwaliteit bevordert. 

Ervaringen / reviews van klanten 

Op de site van Papegaaienschool zelf vind je tientallen reviews van mensen die de cursus hebben gevolgd. Ook lees je daar veel positieve reviews over de verschillende BirdBoxen (brons, zilver, goud). Daarnaast vind je tal van positieve reviews op de Facebook pagina van Papegaaienschool. 

Communicatie met de Papegaaienschool mogelijk?

Voor vragen over de trainingsvideo’s kan je altijd contact opnemen met de BirdBox Papegaaienschool. Ook na aanschaf van de cursus. 

Eindoordeel Review Birdbox Papegaaienschool 

Wil jij dus ook aan de slag met het houden, trainen en africhten van je Papegaai. Dan raden wij zeker de Birdbox Papegaaienschool aan. Dit is een vogeltraining van een bijzonder hoog niveau. In de handige video’s leer je stap voor stap jouw Papegaai of Parkiet trainen. Wat hierbij extra leuk is zijn de vele extra’s die je bij de verschillende pakketten krijgt. De reviews die we op het internet lezen zijn uitermate positief.  Meer informatie over Birdbox Papegaaienschool 

birdbox

Birdbox Papegaaienschool Downloaden