Papegaai ladder

Papegaaien hebben ladders nodig in hun kooi om lekker te kunnen klimmen. Naast dat ze het leuk vinden om op ladders te klimmen en hiermee te kunnen spelen is het ook goed voor hun ontwikkeling. Door het klimmen op de stokken van de ladder ontwikkelt de papegaai de spieren van de voet. Wanneer je een ladder hebt met verschillende diktes stokken traint je papegaai de voeten nog beter. Er zijn veel verschillende soorten en maten ladders. Ook zijn ze er in verschillende materialen verkrijgbaar, veelal natuurlijke materialen zoals sisal, kokos, jute, hennep, hout en andere soorten. Ideaal voor kleine parkieten tot de grote papegaaien! Laat jouw papegaai lekker klimmen op de papegaai ladder.

Verschillende maten papegaai ladder

Er zijn verschillende maten ladders voor je papegaai. Zoals hierboven al vermeldt staat is dit ideaal om jouw papegaai te helpen met de ontwikkeling. De verschillende maten ladders bevorderd de ontwikkeling van de voeten van de papegaai. Het is handig om wanneer je een papegaai ladder wilt kopen dat je kijkt naar de verschillende maten ladders die er zijn. Zo kan je ladders kopen die 1 maat hebben waardoor je er verschillende kunt kopen van verschillende maten. Ook kan je papegaai ladders kopen die verschillende maten stokjes hebben zodat je niet veel ladders hoeft te kopen. Deze papegaai ladders zijn aan te raden wanneer je niet veel ruimte hebt.

papegaai ladder

Verschillende materialen papegaai ladder

Ook zijn er verschillende materialen ladders voor je papegaai. Dit komt doordat je papegaai ook graag zijn snavel in de ladder drukt. Dit is goed voor de snavel van de papegaai maar minder goed voor de ladder. Als je wilt dat je papegaai wat langer met een ladder doet, gebruik dan wat hardere materialen maar geen materialen die schadelijk zijn voor je papegaai. Het is goed voor je papegaai om te pikken op de ladder, dit kan wanneer je papegaai vriendelijke materialen gebruikt voor je papegaai ladder geen kwaad.

Meer info over de papegaai ladder?

Ben je geïnteresseerd in een papegaai ladder of wil je meer informatie? Bekijk dan eens deze pagina.