Papegaai lamp

Blog met inspiratie over het uitzoeken van een geschikte papegaai lamp. Ik kan er niet genoeg over doordrammen hoezeer kamers en tuinen tafellampen en hanglampen nodig hebben. Let op, ik zei lampen in het meervoud, want één is nooit genoeg. Het hangt van de grootte van de kamer af hoeveel je er precies nodig hebt, maar ik zou zeggen op z’n minst drie. Handen omhoog als je het ermee eens bent. Goed, dat is dan geregeld. Als je van papegaaien houdt is een papegaai lamp misschien wel een goede keuze voor jou!  

Papegaailamp inspiratie #1 

> Solarlamp Papegaai lamp

Deze leuke solar lamp in de vorm van een papegaai is een leuke manier om in de avond wanneer het donker is buiten de tuin te verlichten. Het licht van de papegaai komt uit de ogen en heeft twee ledlampen in de papegaai zitten. Doordat het een solar papegaaien lamp is wordt hij overdag door middel van zonlicht opgeladen en kan je wanneer het donker is genieten van het licht dat uit zijn ogen komt. Hij is gemaakt van polyresin, dus je kan hem buiten laten hangen tijdens regen of zon. Omdat de lamp hangt heb je geen lampenvoet nodig. De papegaai komt in twee verschillende kleuren en het is niet mogelijk om te kiezen welke kleur je krijgt, er zit dus ook nog een leuk verassingseffect aan! Deze papegaai lamp heeft een hoogte van 40 cm waardoor dit een echte eye-catcher in de tuin zal zijn.  

papegaai lamp

Papegaailamp inspiratie #2

>Luca Lighting Neon lamp Papegaai 

Deze lichtgevende papegaaienlamp brengt je in zomerse sferen en tovert meteen een glimlach op je gezicht. De verlichting is spatwaterdicht dus kan ook op de buitenmuur van je huis, zitje of overkapping worden geplaatst. Als je de lamp aan doet geeft hij drie verschillende kleuren licht namelijk roze, geel en blauw. Dit geeft een echt typisch zomerse en tropische sfeer en dat in combinatie met de vorm van een papegaai is de sfeer al helemaal af. De lamp heeft een snoer die je in het stopcontact moet doen. Verder is de lamp gemaakt van kunststof en is de papegaaienlamp 62 centimeter bij 26 centimeter. Wil jij een zomerse vibe in jouw tuin of kamer dan moet je deze papegaai lamp kopen! 

Papegaailamp inspiratie #3

>Lamp Papegaai – Drie vliegende aras 

Deze papegaai lamp heeft een ledlamp met een lampenkap met daarop papegaaien. De lamp heeft al een lampenvoet. De lamp wordt standaard geleverd met een Ledlamp, zodat je de staande fotolamp meteen kan gebruiken na het kopen! Er wordt een handleiding bijgeleverd waarin staat beschreven hoe je de lamp in elkaar kunt zetten. Deze papegaai lamp is 33 centimeter hoog en heeft een doorsnede van 14 centimeter. Hierdoor is de lamp ideaal voor op de slaapkamer of voor in de woonkamer. De drie vliegende ara’s lichten mooi op wanneer je de lamp aan doet. De papegaai lamp werkt op de netstroom en heeft een stroomdraad die je in het stopcontact moet doen. Daarnaast zijn een nog aantal praktische voordelen van deze lamp. Zo is het materiaal licht in gewicht, erg flexibel, vrijwel onbreekbaar, volledig recyclebaar en brandvertragend B2-gecertificeerd. 

Meer papegaaienlampen

Voor meer inspiratie voor Papegaaien lampen kan je kijken op deze pagina voor een overzicht van al dit soort lampen op Bol.com.