Papegaai schommel

Papegaaien houden van spelen. Het liefste spelen ze op en met dingen die veel kleuren hebben en die kunnen bewegen zoals de papegaai schommel. Papegaaien kunnen met de papegaaienschommel spelen, ernaar kijken, erop kauwen en ga zo maar door. Doordat de meeste papegaai schommels mooie kleuren hebben trekken de schommels de papegaai automatisch aan. Een papegaaienschommels is een speelparadijs voor jouw papegaai. Biedt jouw papegaai een ideale verhoogde plek om te schommelen, kauwen, klimmen en ontspannen. Een papegaaienschommel heeft meestal een perfecte grootte voor kleinere papegaaien, parkieten, tortelduifjes, vinken, enzovoort. Naast dat je papegaai op de papegaaienschommel kan spelen, kan hij er ook op uitrusten.

Papegaaienschommel installeren

Alles wat je nodig hebt is om een papegaaien schommel vast te maken is iets van een metalen haak of touw. Pas op wanneer je touw gebruikt. Als je het op de verkeerde manier gebruikt kan je papegaai door het touw heen bijten en valt de papegaaien schommel op de grond. Dit kan gevaarlijk zijn als je papegaai geen snelle reactie heeft om op te vliegen. Daarom is een metalen haak iets veiliger voor je papegaai. Je kan de schommel overal aan op hangen, aan de spijlen van de kooi, aan de bovenkant van de kooi, maar ook buiten de kooi zoals aan een lamp of een papegaaien standaard in de kamer.

papegaai schommel

Papegaaienschommels veilig?

De meeste papegaaienschommels zijn gemakt van materialen die veilig zijn voor je papegaai. Dus voordat je een papegaaischommel koopt is het goed om even advies te vragen over of het veilig is en wanneer je de papegaaienschommel online wilt kopen kan het goed zijn om even naar de beschrijving te kijken. Mocht je daar geen goede informatie vinden dan kan je alrijd even contact op nemen met de webshop voor meer informatie. Je kan speciale papegaaienschommels kopen die gemaakt zijn met duurzame, voedselveilige materialen waardoor het zowel bijtvast als veilig is. Huisdier papegaaien houden van pikken en kauwen.

Papegaai schommel bestellen

Heb je interesse in het kopen van een papegaai schommel? Bekijk dan deze pagina van Bol.com met veel verschillende soorten en maten schommels zodat er voor iedereen wat is, of je nou een grote of een kleine papegaai hebt.