Papegaaienpak

Als je een liefhebber bent van papegaaien dan moet je een papegaaienpak hebben voor feestjes en bijvoorbeeld carnaval. Carnaval is het feest met de gekleurde kostuums. De meeste van de hedendaagse vieringen in Nederland zijn van Bourgondische traditie en omvatten stadsnaamveranderingen, optochten en officiële kleuren. Hoewel zij hun noorderburen met stomheid laten slaan, vinden in steden in het zuiden jaarlijks veel rituelen plaats tijdens carnaval. In dit blog krijg je inspiratie om daar te shinen in een papegaaienpak. 

Papegaaienpak luxe

Luxe papegaai kostuum voor volwassenen 

Deze luxe papegaai kostuum voor volwassenen is voor iedereen die wel een klein beetje meer budget heeft voor een kostuum voor bijvoorbeeld carnaval of een verkleedfeestje. Dit papegaaienpak is een wat luxere uitvoering in vergelijking met een ander kostuum waardoor het papagaaien kostuum lekkerder zit en ook langer te dragen is. Dit pak heeft een leuk ontwerp en is van goede kwaliteit waardoor die lang meegaat. Dit luxe papegaaienpak bestaande uit een bodysuit, los papegaaienhoofd en schoen bedekkende papegaaien poten is ongeveer maat L voor mannen en maatje XL voor vrouwen.  

papegaaienpak

Papegaaienpak verkleedjurk

Fiestas Guirca Verkleedjurk Papegaai 

Wanneer jouw kind een feestje heeft of naar een carnaval gaat is een goed en leuk verkleedpak een vereiste en deze papegaaienpak voldoet aan beide! Dit pak heeft de kleuren en de vorm van een papegaai wanneer hij aangetrokken wordt en is dus ideaal voor iedereen die een dierenliefhebber is of een papegaai heeft als huisdier. Draag hem tijdens een leuk carnavals- of themafeestje en je zal gegarandeerd de show stelen! Dit papegaaienpak is perfect voor verkleedpartijtjes of carnavalsoptochten in wat mooier en warmere omgevingen.  

Papegaaienpak dierenkostuum

Dierenkostuum Papegaai 

Dit papegaaienpak is ideaal voor feestjes en carnavalsoptochten wanneer het wat kouder is. Kom met de beste outfit naar je leukste feestje, zoals Carnaval of een themafeestje als papegaai. Met dit prachtige verkleedpak maak je al je vriendjes en vriendinnetjes jaloers! Dit papegaaienpak heeft een kindermaat 104 en is dus voor de allerkleinsten onder ons. Het pak heeft een los hoofd en een volledig lichaam bedekkende body waardoor het een lekker warm pak is die goed te gebruiken is tijdens wat koudere dagen.  

Papegaaienpak vrouwen

Papegaaien kostuum voor vrouwen 

Deze papegaaien outfit voor volwassenen bevat een jurk met capuchon in papegaaien vorm en kleuren. De jurk heeft lange mouwen en is van veelkleurige polyester gemaakt. De jurk is versierd met een gele strik is aanwezig aan de borstkas. De uitlopende mouwen stelen de vleugels van het dier voor. Verschillende laagjes zijn aanwezig aan de onderkant voor een mooi volume en een warme bedekking van het lichaam zodat het papegaaienpak ook tijdens wat minder warme dagen buitengedragen kan worden met bijvoorbeeld een panty. De capuchon stelt de kop van de papegaai voor. Deze is versierd met een snavel van gevoerde vilt en ogen. Het papegaaienpak is elastisch aan de achterkant voor een betere pasvorm voor verschillende lichaamstypen.